XƏBƏRLƏR

Kaspi Təhsil Şirkəti müəsisələrində gənc kadrlara karyera imkanları yaratmağa davam edir

Müasir tələblərə cavab verən, keyfiyyətli təhsil sisteminə və çoxillik

təcrübəyə malik olan “Kaspi” Təhsil Şirkətinin təhsil sahəsində həyata keçirdiyi

və cəmiyyətin inkişafına töhfə verən layihələrindən biri də “Kaspi” Təcrübə

Proqramıdır.

Təcrübə Proqramının əsas məqsədi ali məktəblərin son kurs tələbələrinə və yeni

məzun olmuş şəxslərə öz ixtisasları üzrə təcrübə qazanmaq imkanı yaratmaqdır.

15 fevral tarixində, şirkətin gənc kadrlarla əməkdaşlıq imkanlarını genişləndirmək məqsədi ilə keçirilən Kaspi Təcrübə proqramının açılış mərasimi keçirildi. Təcrübə Proqramının əsas məqsədi ali məktəblərin son kurs tələbələrinə və yeni məzun olmuş şəxslərə öz ixtisasları üzrə təcrübə qazanmaq imkanı yaratmaqdır.

Artıq 6-cı ildir ki, uğurla həyata keçirilən Təcrübə Proqramı İnzibati və Pedaqoji

ixtisaslar daxil olmaqla, 18 sahəni əhatə edir.

Tədbirdə bu il Kaspi müəssisələrində təcrübə keçəcək 112 nəfər tələbə ilə yanaşı, şirkət rəhbərliyi, Kaspi Təcrübə Proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq qurulmuş universitetlərin rəhbərləri iştirak edirdi.

Tədbirin ilk çıxışını edən Kaspi Təhsil Şirkətinin direktoru Elnur Əliyev, Təcrübə Proqramı müddətində təcrübəçilərin peşəkar və dəstəkləyici komanda ilə birlikdə real iş mühitində çalışmaq imkanı əldə edəcəklərini bildirdi.

Daha sonra söz Universitet rəhbərlərinə ötürüldü.

Təcrübə proqramının mahiyyəti və Təhsil Şirkəti haqqında hazırlıanmış video roliklərin nümayişindən sonra təcrübəçilər təcrübə rəhbərləri və şirkət nümayəndələri tanış olmaq imkanı əldə etdilər.

Kaspi Təhsil Şirkəti müəsisələrində gənc kadrlara karyera imanları yaratmağa davam edir.

Müasir tələblərə cavab verən, keyfiyyətli təhsil sisteminə və çoxillik

və cəmiyyətin inkişafına töhfə verən layihələrindən biri də “Kaspi” Təcrübə

Proqramıdır.

Təcrübə Proqramının əsas məqsədi ali məktəblərin son kurs tələbələrinə və yeni

məzun olmuş şəxslərə öz ixtisasları üzrə təcrübə qazanmaq imkanı yaratmaqdır.

ixtisaslar daxil olmaqla, 18 sahəni əhatə edir.

Daha sonra söz Universitet rəhbərlərinə ötürüldü.

15.02.2020